V ponedeljek, 23. 05. 2016, se je skupina fantov – Rok, Grega, Tim in Nik, kljub deževnemu vremenu, v okviru projekta NasViz, odpravila proti Bledu na pustolovščino. Fantje so bili vznemirjeni, saj še nihče izmed njih ni bil na tovrstni aktivnosti.

Pozorno so poslušali navodila inštruktorjev, naučeno preizkusili na testnem poligonu in se nato pogumno pognali v krošnje dreves. Mlajša dva sta bila skupaj, starejša pa skupaj in tudi starosti primerno so se razporedili na težavnostne stopnje.

Začetni pogum se je na višini kmalu spremenil v previdnost in slišali so se komentarji: »Ne me motit, sedaj gre za življenje!«. Z nekaj spodbudami in uspešno premaganimi nalogami se je pogum vrnil in z veliko vnemo so premagali vse težavnostne stopnje – mlajša dva drugo in tretjo, starejša dva pa tretjo, četrto in peto. Malo so se še tresle hlače tekom celega poligona, a je bil ponos ob zaključku toliko večji.

Pred odhodom smo si privoščili še nekaj spustov po zip line-u, ki je napet čez celo jaso in tako je bila doza adrenalina polna.

Bravo!

Zapisala: Tina Kralj